Over ons

Persoonlijk, betrokken en concreet


Bij uitstek kwaliteiten die u zoekt in uw bouwpartner! Van aanvraag tot oplevering denken wij graag met u mee om uw wapening-project efficiënt te realiseren. Zoek niet verder en neem vandaag nog contact met ons ons. Ervaar zelf hoe wij onze expertise inzetten om voor u de meest optimale oplossing aan te bieden. Van Noordenne Wapeningsstaal versterkt!


Van Noordenne Wapeningsstaal is een van de grootste leveranciers van wapeningsstaal in Nederland. Wij bewerken wapeningsstaal in onze centraal gelegen wapeningscentrale geheel naar de specificaties en eisen van de klant. Persoonlijk, betrokken en concreet vanaf de oprichting van ons bedrijf in 1962. Proactief door in een vroeg stadium mee te denken met de klant, waarmee wij het inkoopproces bekorten en faalkosten reduceren. door ons gunstige ligging is naast wegvervoer, vervoer over water van de grootste prefab-delen en/of gebogen materialen de normaalste zaak.


Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid vinden wij bij Van Noordenne Wapeningsstaal belangrijk. Wij staan voor een veilige werkomgeving. Naast maatregelen als persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsinstructies, bieden wij onze medewerkers uniforme bedrijfskleding, duidelijke werkinstructies en heldere communicatie. Daarbij zijn wij aangesloten bij Hart Veilig Wonen en beschikken we over gekwalificeerde bedrijfshulpverleners en een AED. Een aanwinst op onze bedrijfslocatie!


Met onze certificeringen ISO,VCA en KOMO heeft u de zekerheid dat onze producten en diensten voldoen aan alle kwaliteitseisen van de markt en de prestatie-eisen van het Bouwbesluit.


Duurzaamheid is een continue bron voor innovatie en verbetering, Zo hebben wij een met intelligente software aangestuurde robot in onze wapeningscentrale. Een wereldprimeur in de wapeningsbranche!

Ontdek onze toevoegde waarde qua engineering en duurzaamheid

“Samen een project doen is bij Van Noordenne Wapeningsstaal de norm. Door vanaf de start van het project mee te denken werken we zeer efficiënt. Dit komt ons, maar zeker ook onze klant ten goede.”

Willy Luppens

Sales manager

Meer weten over ons team?

Een betrokken en enthousiast team

Ons team