Over ons

Uw partner in wapeningsstaal


Bekwaam advies met een realistische kijk op de maakbaarheid van uw projecten. Betrokken vakmensen die de werkzaamheden uitvoeren. Van (3D) wapeningsontwerp, naar stappenplan, naar het leveren en verwerken van de wapening op de bouwplaats, Van Noordenne Wapeningsstaal versterkt! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf hoe wij onze expertise voor u inzetten.

Van Noordenne Wapeningsstaal is een van de grootste leveranciers van wapeningsstaal in Nederland. Wij bewerken wapeningsstaal in onze centraal gelegen wapeningscentrale geheel naar de specificaties en eisen van de klant. Betrokken en bekwaam vanaf de oprichting van ons bedrijf in 1962. Vanzelfsprekend denken we in een vroeg stadium mee, waardoor wij het inkoopproces bekorten en faalkosten reduceren. Gedurende het gehele proces kunt u rekenen op de betrokken ondersteuning van onze medewerkers.

Door ons gunstige ligging is naast wegvervoer, de mogelijkheid voor vervoer over water van grote prefab wapeningskorven en/of geknipt/gebogen wapening zeker een extra voordeel.

Tenslotte heeft u met onze certificeringen ISO,VCA en KOMO de zekerheid dat onze producten en diensten allemaal voldoen aan alle kwaliteitseisen van de markt en de prestatie-eisen van het Bouwbesluit.

Ontdek onze toevoegde waarde qua engineering en duurzaamheid

“Samen een project doen is bij Van Noordenne Wapeningsstaal de norm. Door vanaf de start van het project mee te denken werken we zeer efficiënt. Dit komt ons, maar zeker ook onze klant ten goede.”

Willy Luppens

Sales manager

Meer weten over ons team?

Een betrokken en enthousiast team

Ons team