Projectpagina

  • 01 June 2015

N261 Tilburg/Waalwijk

In opdracht van de Provincie Noord-Brabant wordt/is de weg N261 omgebouwd tot een weg met ongelijkvloerse kruisingen.

In het oog springend onderdeel van het N261 NON stop project is de verhoogde rotonde met onderdoorgang ter hoogte van de Prof. Kamerlingh Onnesweg / Noorder Allee.

De N261 is aangelegd in de jaren ’80 en kon inmiddels de al maar groeiende hoeveelheid verkeer niet meer aan. Hoog tijd dus om de weg grondig aan te pakken en om te bouwen tot een weg met ongelijkvloerse kruisingen.

N261 Tilburg/Waalwijk

Dit bijzondere project vereiste naast deskundigheid en ervaring in soortgelijke projecten absoluut een proactieve aanpak! Van Noordenne Wapeningsstaal is er trots op partner te zijn in dit project!

Vanaf het voortraject was en is er wekelijks overleg tussen het uitvoeringsteam van de bouwcombinatie en van ons bedrijfsbureau. Door actief mee te denken met de klant was het mogelijk om de planning met minimaal 4 maanden te versnellen!!

Met gezamenlijke oplossingen zoals o.a. de volledige engineering en uitvoering van de vloeren in rolmatten (zowel de onderwapening als de bovenwapening), de inzet van extra personeel en het opschroeven van de productie, kon dit scenario worden gerealiseerd.

“Gebleken is dat je door een goede samenwerking een schier onmogelijke opgave toch mogelijk kunt maken. Wij kijken met trots terug naar wat we samen opgebouwd hebben.”

N261 Tilburg/Waalwijk
Alle projecten

Meer weten over dit onderwerp?

Wij beantwoorden uw vragen graag

Contact