Projectpagina

  • 01 April 2015

Van Noordenne Wapeningsstaal World Wide

Mede door de globalisering wordt Van Noordenne Wapeningsstaal steeds vaker gevraagd om de engineering van het wapeningsontwerp van buitenlandse projecten op zich te nemen en voor het leveren van op maat gemaakt wapeningsstaal voor exportdoeleinden.

Zowel de engineering in 3D door onze werkvoorbereiding, als de productie van de wapening in onze wapeningscentrale voor export naar projecten in landen als Aruba, Brazilië en Equatoriaal-Guinea is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Of het nu gaat om geknipt/gebogen betonstaal, bouwstaalmatten of om rolmatten, handelslengten en bobijnen, met onze knowhow benutten wij elke open top container en flatrack optimaal voor maximale belading. Elke container in no time afhaal gereed! Vooraf is het wapeningsontwerp praktisch uitgewerkt en op buigstaten ter controle ingediend. Na belading wordt de specificatie conform een laadlijst digitaal verzonden.

Prefab constructies produceren wij naar elk gewenst ontwerp.

Uw container naar de haven van Antwerpen of Rotterdam is mede dankzij onze centrale locatie snel geregeld. Indien gewenst bemiddelen wij bij het verkrijgen van de vereiste exportdocumenten voor uw verlading. Ook conventioneel (bulk) transport is gezien onze ligging bij uitvalswegen en aan rivier De Merwede geen enkel probleem.

En hier blijft het niet bij; recentelijk hebben wij t.b.v. een project in Zuid-Amerika de supervisie voor de uitvoering van het vlechtwerk verzorgd.

Van Noordenne Wapeningsstaal is hiermee de allround partner in export wapeningsstaal.

 

Van Noordenne Wapeningsstaal World Wide
Alle projecten

Meer weten over dit onderwerp?

Wij beantwoorden uw vragen graag

Contact